Ida karstoft instagram

Ida Kathrine Karstoft (@idakkarstoft) • Instagram photos and …

72.7k Followers, 940 Following, 931 Posts – See Instagram photos and videos from Ida Kathrine Karstoft (@idakkarstoft)

Ida Kathrine Karstoft (@idakkarstoft) • Instagram photos and …

Olympian | Nike athlete | 200m. European Championships Bronze medallist

Ida Kathrine Karstoft on Instagram: “Intet bedre end træning i …

Ida Kathrine Karstoft on Instagram: “Intet bedre end træning i det her vejr ☀️☀️•• #athlete #sprint #athletics #running #athletelife #runningagain #danish #girl #nike #danishgirl #training #comingbackstronger #summer #trusttheprocess #athletisme #sun #recovery #injury #strong #backontrack”

462 Likes, 1 Comments – Ida Kathrine Karstoft (@idakkarstoft) on Instagram: “Intet bedre end træning i det her vejr ☀️☀️ • • #athlete #sprint #athletics …

462 Likes, 1 Comments – Ida Kathrine Karstoft (@idakkarstoft) on Instagram: “Intet bedre end træning i det her vejr ☀️☀️•• #athlete #sprint #athletics #running #athletelife #runningagain #danish #girl #nike #danishgirl #training #comingbackstronger #summer #trusttheprocess #athletisme #sun #recovery #injury #strong #backontrack”

Jeg fortryder ikke ét sekund mit skifte fra fodbold til atletik

Ida Kathrine Karstoft på Instagram: “Jeg fortryder ikke ét sekund mit skifte fra fodbold til atletik – har pretty much set sådan her ud siden skiftet 👆🏼Jeg er dybt taknemmelig over alle de oplevelser, jeg allerede har fået, og jeg har bestemt ikke lyst til at stoppe nu! Jeg tror på det kan blive stort, når jeg efter bare 8 måneder kan begå mig i toppen af dansk atletik og har været med landsholdet flere gange!Nu begynder grundtræningen snart og jeg glæder mig til at blive bedre! 💪🏼👊🏼 #onehappykarstoft #lookingforwardto2018season #athletic #sparta #DAF”

549 Likes, 3 Comments – Ida Kathrine Karstoft (@idakkarstoft) on Instagram: “Jeg fortryder ikke ét sekund mit skifte fra fodbold til atletik – har pretty …

549 Likes, 3 Comments – Ida Kathrine Karstoft (@idakkarstoft) on Instagram: “Jeg fortryder ikke ét sekund mit skifte fra fodbold til atletik – har pretty much set sådan her ud siden skiftet 👆🏼Jeg er dybt taknemmelig over alle de oplevelser, jeg allerede har fået, og jeg har bestemt ikke lyst til at stoppe nu! Jeg tror på det kan blive stort, når jeg efter bare 8 måneder kan begå mig i toppen af dansk atletik og har været med landsholdet flere gange!Nu begynder grundtræningen snart og jeg glæder mig til at blive bedre! 💪🏼👊🏼 #onehappykarstoft #lookingforwardto2018season #athletic #sparta #DAF”

Januar er bestemt ikke det værste når man er her ‍♀️☀️

436 Likes, 11 Comments – Ida Kathrine Karstoft (@idakkarstoft) on Instagram: …

Ida Kathrine Karstoft on Instagram: “To skidt frem og et tilbage …

Ida Kathrine Karstoft on Instagram: “To skidt frem og et tilbage… Trods to fantastiske løb i Spanien i weekenden har kroppen nu sagt fra. Baglåret er heldigvis i bedring, men der er inflammation og et mindre riv i min achille. Løbetræning og stævnerne bliver derfor sat på pause, men forhåbentlig ikke i alt for lang tid 🙏🏼🤞🏼🙏🏼🤞🏼••#recovery #athlete #athletics #shockwave #athletisme #running #sprint #girl #fastrecovery #achilles #inflammation #girl #danish #comingbackstronger #danishgirl #nike #runningislife #athletelife”

321 Likes, 12 Comments – Ida Kathrine Karstoft (@idakkarstoft) on Instagram: “To skidt frem og et tilbage… Trods to fantastiske løb i Spanien i weekenden …

321 Likes, 12 Comments – Ida Kathrine Karstoft (@idakkarstoft) on Instagram: “To skidt frem og et tilbage… Trods to fantastiske løb i Spanien i weekenden har kroppen nu sagt fra. Baglåret er heldigvis i bedring, men der er inflammation og et mindre riv i min achille. Løbetræning og stævnerne bliver derfor sat på pause, men forhåbentlig ikke i alt for lang tid 🙏🏼🤞🏼🙏🏼🤞🏼••#recovery #athlete #athletics #shockwave #athletisme #running #sprint #girl #fastrecovery #achilles #inflammation #girl #danish #comingbackstronger #danishgirl #nike #runningislife #athletelife”

Ikke svært at holde humøret højt hernede ☀️ – Instagram

308 Likes, 8 Comments – Ida Kathrine Karstoft (@idakkarstoft) on Instagram: …

Back with the girls Weekenden står på elite samling og dejligt …

272 Likes, 1 Comments – Ida Kathrine Karstoft (@idakkarstoft) on Instagram: …

Saturday sprints – Ida Kathrine Karstoft on Instagram

1 Likes, 13 Comments – Ida Kathrine Karstoft (@idakkarstoft) on Instagram: “Saturday sprints ”

Keywords: ida karstoft instagram