Pernille vermund instagram

Pernille Vermund (@pernillevermund) • Instagram photos and …

Arkitekt – medlem af Folketinget – mor til tre – Formand for Nye Borgerlige – livsnyder | Lige dele bacon, børn, kærlighed og livsglæde ❤️ · 2,548 posts · 43.3K …

Pernille Vermund (@pernillevermund) • Instagram photos and …

Arkitekt – medlem af Folketinget – mor til tre – Formand for Nye Borgerlige – …

Pernille Vermund (@pernillevermund) • Instagram-billeder og

Pernille Vermund (@pernillevermund) • Instagram-billeder og -videoer

Arkitekt – medlem af Folketinget – mor til tre – Formand for Nye Borgerlige – …

43,2 tusind følgere, 1.105 følger, 2.550 opslag – Se Instagram-billeder og -videoer fra Pernille Vermund (@pernillevermund)

Pernille Vermund on Instagram: “STEM NYE BORGERLIGE ”

Pernille Vermund on Instagram: “STEM NYE BORGERLIGE ❌”

487 Likes, 10 Comments – Pernille Vermund (@pernillevermund) on Instagram: “STEM NYE BORGERLIGE ❌”

488 Likes, 10 Comments – Pernille Vermund (@pernillevermund) on Instagram: “STEM NYE BORGERLIGE ❌”

migranter fra stormellemøsten skal ikke hertil – Instagram

Pernille Vermund on Instagram: “MIGRANTER FRA STORMELLEMØSTEN SKAL IKKE HERTILRegeringen vil lukke migranter fra Stormellemøsten ind med en ny særlov for ukrainere.Det er vi i Nye Borgerlige naturligvis imod. Vi er klar til at give opholds- og arbejdstilladelse til de ukrainere, der i disse dage og uger flygter fra Putins krigsmaskine. Ukrainere klarer sig typisk godt og bidrager generelt positivt til vores samfund. Men når regeringen samtidig insisterer på, at Danmark med særloven skal give de samme rettigheder til migranter fra blandt andet Afghanistan, Syrien og andre lande, der i dag opholder sig i Ukraine, så siger vi fra. For vi har bestemt ikke gode erfaringer med migranter fra Stormellemøsten. Tværtimod. Derfor skal Danmark naturligvis ikke overtage syriske og afghanske migranter fra Ukraine.Og det er fuldstændigt vanvittigt per automatik at udstede 2-årige opholdstilladelser og adgang til offentlig forsørgelse til migranter fra Stormellemøsten.Så det bliver et nej til særloven fra Nye Borgerlige. Og heldigvis står Konservative og DF sammen med os.Når sagen om en god uges tid kommer som et lovforslag i Folketingssalen, vil vi stille et ændringsforslag for at få adgangen for migranterne fjernet fra loven. Hvis det kan komme igennem, stemmer vi ja, for ukrainerne har brug for hjælp og vores støtte. Men vi vil under ingen omstændigheder være med til at åbne vores grænser og offentlige kasser for endnu flere migranter fra Stormellemøsten.”

1164 Likes, 38 Comments – Pernille Vermund (@pernillevermund) on Instagram: “MIGRANTER FRA STORMELLEMØSTEN SKAL IKKE HERTIL Regeringen vil lukke migranter …

1,163 Likes, 38 Comments – Pernille Vermund (@pernillevermund) on Instagram: “MIGRANTER FRA STORMELLEMØSTEN SKAL IKKE HERTILRegeringen vil lukke migranter fra Stormellemøsten ind med en ny særlov for ukrainere.Det er vi i Nye Borgerlige naturligvis imod. Vi er klar til at give opholds- og arbejdstilladelse til de ukrainere, der i disse dage og uger flygter fra Putins krigsmaskine. Ukrainere klarer sig typisk godt og bidrager generelt positivt til vores samfund. Men når regeringen samtidig insisterer på, at Danmark med særloven skal give de samme rettigheder til migranter fra blandt andet Afghanistan, Syrien og andre lande, der i dag opholder sig i Ukraine, så siger vi fra. For vi har bestemt ikke gode erfaringer med migranter fra Stormellemøsten. Tværtimod. Derfor skal Danmark naturligvis ikke overtage syriske og afghanske migranter fra Ukraine.Og det er fuldstændigt vanvittigt per automatik at udstede 2-årige opholdstilladelser og adgang til offentlig forsørgelse til migranter fra Stormellemøsten.Så det bliver et nej til særloven fra Nye Borgerlige. Og heldigvis står Konservative og DF sammen med os.Når sagen om en god uges tid kommer som et lovforslag i Folketingssalen, vil vi stille et ændringsforslag for at få adgangen for migranterne fjernet fra loven. Hvis det kan komme igennem, stemmer vi ja, for ukrainerne har brug for hjælp og vores støtte. Men vi vil under ingen omstændigheder være med til at åbne vores grænser og offentlige kasser for endnu flere migranter fra Stormellemøsten.”

Vores lokale folk fejrer resultatet fra i går – Instagram

Pernille Vermund on Instagram: “Vores lokale folk fejrer resultatet fra i går 🍻🇩🇰”

2158 Likes, 84 Comments – Pernille Vermund (@pernillevermund) on Instagram: “Vores lokale folk fejrer resultatet fra i går ”

2,156 Likes, 84 Comments – Pernille Vermund (@pernillevermund) on Instagram: “Vores lokale folk fejrer resultatet fra i går 🍻🇩🇰”

Pernille Vermund on Instagram: “Læs mere her:…”

Pernille Vermund on Instagram: “Læs mere her: https://nyeborgerlige.dk/giv-danskerne-deres-egne-feriepenge-tilbage/https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/opfordring-frigiv-danskernes-feriepenge-som-krisehjaelp/8051222”

… 51 Comments – Pernille Vermund (@pernillevermund) on Instagram: “Læs mere her: https://nyeborgerlige.dk/giv-danskerne-deres-egne-feriepenge-tilbage/…”

1,033 Likes, 51 Comments – Pernille Vermund (@pernillevermund) on Instagram: “Læs mere her: https://nyeborgerlige.dk/giv-danskerne-deres-egne-feriepenge-tilbage/https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/opfordring-frigiv-danskernes-feriepenge-som-krisehjaelp/8051222”

7 mandater til Nye Borgerlige #dkpol – Instagram

Pernille Vermund on Instagram: “7 mandater til Nye Borgerlige 💪🏻🇩🇰 #dkpol”

470 Likes, 35 Comments – Pernille Vermund (@pernillevermund) on Instagram: “7 mandater til Nye Borgerlige #dkpol”

470 Likes, 35 Comments – Pernille Vermund (@pernillevermund) on Instagram: “7 mandater til Nye Borgerlige 💪🏻🇩🇰 #dkpol”

Pernille Vermund on Instagram: “SÆT KRYDS VED LISTE D

Pernille Vermund on Instagram: “SÆT KRYDS VED LISTE D – NYE BORGERLIGE 🇩🇰I dag skal vælgerne tale. Det er demokratiets festdag. Jeg vil gerne indrømme, at jeg er lidt spændt.For det er nu, det gælder.Indimellem er det ganske få stemmer, der er afgørende for, om det er det ene eller andet parti, som får mandatet. Og for at rykke Danmark i en meget mere borgerlig retning kræver det, at vi har stemmer nok. At vi har mandater nok.Jeg håber, at du vil hjælpe med til at opfordre dem, du møder på din vej, til at stemme på Nye Borgerlige.Det er helt afgørende, at vi får løst udlændingepolitikken fra bunden. At vi får sikret, at politikerne bestemmer mindre, og at danskerne bestemmer meget mere selv – også over flere af deres egne penge. Og så skal Mette Frederiksen væk fra magten.I Nye Borgerlige har vi siden 2019, hvor vi kom i Folketinget, brugt tiden på at trække Danmark i en klart mere borgerlig retning og gøre danskerne rigere og friere. Det vil vi fortsætte med. Og vi kan, hvis vi vil – sammen.”

600 Likes, 22 Comments – Pernille Vermund (@pernillevermund) on Instagram: “SÆT KRYDS VED LISTE D – NYE BORGERLIGE I dag skal vælgerne tale.

602 Likes, 22 Comments – Pernille Vermund (@pernillevermund) on Instagram: “SÆT KRYDS VED LISTE D – NYE BORGERLIGE 🇩🇰I dag skal vælgerne tale. Det er demokratiets festdag. Jeg vil gerne indrømme, at jeg er lidt spændt.For det er nu, det gælder.Indimellem er det ganske få stemmer, der er afgørende for, om det er det ene eller andet parti, som får mandatet. Og for at rykke Danmark i en meget mere borgerlig retning kræver det, at vi har stemmer nok. At vi har mandater nok.Jeg håber, at du vil hjælpe med til at opfordre dem, du møder på din vej, til at stemme på Nye Borgerlige.Det er helt afgørende, at vi får løst udlændingepolitikken fra bunden. At vi får sikret, at politikerne bestemmer mindre, og at danskerne bestemmer meget mere selv – også over flere af deres egne penge. Og så skal Mette Frederiksen væk fra magten.I Nye Borgerlige har vi siden 2019, hvor vi kom i Folketinget, brugt tiden på at trække Danmark i en klart mere borgerlig retning og gøre danskerne rigere og friere. Det vil vi fortsætte med. Og vi kan, hvis vi vil – sammen.”

Keywords: pernille vermund instagram, instagram pernille vermund