Pias pengepung instagram

Pias Pengepung (@piaspengepung) • Instagram photos and …

5771 Followers, 839 Following, 392 Posts – See Instagram photos and videos from Pias Pengepung (@piaspengepung)

Velkommen til de mange nye følgere på min profil … – Instagram

Pias Pengepung på Instagram: “Velkommen til de mange nye følgere på min profil @piaspengepung 👛Jeg forsøger så vidt muligt at dele ud af tips og erfaringer fra min egen finansielle rejse. Den startede i 2016…•Herudover passer jeg mit job som sygeplejerske på 28tm/ugentligt. Jeg har min 18årige datter boende hos mig. Jeg bor til leje og har en lille bil! Og så har jeg et Ocean ja, – et hav af drømme …🏝•Jeg deler ud af hvordan jeg fik mere tid, på “nedsat” tid, mere frihed, glæde og flere pengene mellem hænderne! •Med enkle midler fandt jeg ud af hvordan jeg kunne sparre og reducere omkring 5000kr danske kroner hver måned!(Og ja, der var tale om et eklatant/opsigtsvækkende forbrug forinden) 🙈🙊••Nu er min pengeskam lukket og min pengepung åbnet for sparring, læring og inspiration. •Præsentation, omtale og sparetips mm. findes under højdepunkter.☀️Dejlig søndag derude i sommervarmen! ••#kvinderløfterkvinder #pengeplejerske #privatøkonomiskoprydning #50❤️ #kvinder #okonomi #invest #finans #budgetlife #regnskab #revision #frihed #drømme #jobs #iværksætterlivet @kvindeokonomien @minds_of_21st #womenempowerment #kvindepower #selvstændigekvinder #spilhinandengode #netværkforkvinder”

186 Likes, 18 Comments – Pias Pengepung (@piaspengepung) on Instagram: “Velkommen til de mange nye følgere på min profil @piaspengepung Jeg forsøger så …

186 Likes, 18 Comments – Pias Pengepung (@piaspengepung) on Instagram: “Velkommen til de mange nye følgere på min profil @piaspengepung 👛Jeg forsøger så vidt muligt at dele ud af tips og erfaringer fra min egen finansielle rejse. Den startede i 2016…•Herudover passer jeg mit job som sygeplejerske på 28tm/ugentligt. Jeg har min 18årige datter boende hos mig. Jeg bor til leje og har en lille bil! Og så har jeg et Ocean ja, – et hav af drømme …🏝•Jeg deler ud af hvordan jeg fik mere tid, på “nedsat” tid, mere frihed, glæde og flere pengene mellem hænderne! •Med enkle midler fandt jeg ud af hvordan jeg kunne sparre og reducere omkring 5000kr danske kroner hver måned!(Og ja, der var tale om et eklatant/opsigtsvækkende forbrug forinden) 🙈🙊••Nu er min pengeskam lukket og min pengepung åbnet for sparring, læring og inspiration. •Præsentation, omtale og sparetips mm. findes under højdepunkter.☀️Dejlig søndag derude i sommervarmen! ••#kvinderløfterkvinder #pengeplejerske #privatøkonomiskoprydning #50❤️ #kvinder #okonomi #invest #finans #budgetlife #regnskab #revision #frihed #drømme #jobs #iværksætterlivet @kvindeokonomien @minds_of_21st #womenempowerment #kvindepower #selvstændigekvinder #spilhinandengode #netværkforkvinder”

Pias Pengepung on Instagram: “Velkommen til de mange nye …

Pias Pengepung on Instagram: “Velkommen til de mange nye følgere …🙏Uanset om du er fokuseret på økonomi eller andre områder i livet så er Instagram et skønt medie at mødes på! Kvindenetværk kan altså nogengange noget! 🙋‍♀️•Flere af dem (også)på Fyn! Overset nogen eller noget spændende derude??????? Rigtig god uge herfra ❤️☀️🙏•#womenempowerment #kvindeligeiværksættere #womeninbusiness #kvinder #kvindenetværk #augustforkvinder #stærkekvinder #selvstændigekvinder #iværksættere #oplevelser #udvikling #kvindeenergi #styrke #selvstændighed #work2gether #kvinderderløfterhinanden #sygeplejersker #nursesofinstagram @dsakasse #sygeplejerådet #lev #simplelife #invest #womeninvestors #womeninventors”

131 Likes, 14 Comments – Pias Pengepung (@piaspengepung) on Instagram: “Velkommen til de mange nye følgere … Uanset om du er fokuseret på økonomi eller …

131 Likes, 14 Comments – Pias Pengepung (@piaspengepung) on Instagram: “Velkommen til de mange nye følgere …🙏Uanset om du er fokuseret på økonomi eller andre områder i livet så er Instagram et skønt medie at mødes på! Kvindenetværk kan altså nogengange noget! 🙋‍♀️•Flere af dem (også)på Fyn! Overset nogen eller noget spændende derude??????? Rigtig god uge herfra ❤️☀️🙏•#womenempowerment #kvindeligeiværksættere #womeninbusiness #kvinder #kvindenetværk #augustforkvinder #stærkekvinder #selvstændigekvinder #iværksættere #oplevelser #udvikling #kvindeenergi #styrke #selvstændighed #work2gether #kvinderderløfterhinanden #sygeplejersker #nursesofinstagram @dsakasse #sygeplejerådet #lev #simplelife #invest #womeninvestors #womeninventors”

Pias Pengepung (@piaspengepung) • Instagram-bilder og

Pias Pengepung (@piaspengepung) • Instagram-bilder og -videoer

5 776 følgere, 834 følger, 391 innlegg – Se Instagram-bilder og -videoer fra Pias Pengepung (@piaspengepung)

5 770 følgere, 841 følger, 392 innlegg – Se Instagram-bilder og -videoer fra Pias Pengepung (@piaspengepung)

Pias Pengepung on Instagram: “Snart Udbyder jeg oplæg og …

Pias Pengepung on Instagram: “Snart Udbyder jeg oplæg og individuel sparring med “hands on” – i Budget2go for kvinder…. Få mere tid, frihed og penge ml hænderne. Tip en 13’er og få gevinst hvis du mangler overblik over din økonomi. Få bla. en ( klimavenlig) madskabelon hvor du sparer på kroner og KALORIER. Få et budget2go – få styr på din pengepung🍴💰Så er der fundament for at få dine penge til at gro!🌱..#merkurbank #sparnord #arbejderneslandsbank #danskebank #go2green #bdorevision #kalorier #budget2go #femaleinvestors #fynskebank #rigdom #håb #spiir #femaleinvestors #femaleinvest #levogtænkenkelt #pengeogpower #kvindeøkonomien #budget2go #sparetips #aktier #investering #work2gether #couragedesign_svendborg #budget #skat #kvindeøkonomien #mybanker #finans #børneopsparing #iværksætterkvinder #opheliainvest #lunarway”

39 Likes, 1 Comments – Pias Pengepung (@piaspengepung) on Instagram: “Snart Udbyder jeg oplæg og individuel sparring med “hands on” – i Budget2go for …

39 Likes, 1 Comments – Pias Pengepung (@piaspengepung) on Instagram: “Snart Udbyder jeg oplæg og individuel sparring med “hands on” – i Budget2go for kvinder…. Få mere tid, frihed og penge ml hænderne. Tip en 13’er og få gevinst hvis du mangler overblik over din økonomi. Få bla. en ( klimavenlig) madskabelon hvor du sparer på kroner og KALORIER. Få et budget2go – få styr på din pengepung🍴💰Så er der fundament for at få dine penge til at gro!🌱..#merkurbank #sparnord #arbejderneslandsbank #danskebank #go2green #bdorevision #kalorier #budget2go #femaleinvestors #fynskebank #rigdom #håb #spiir #femaleinvestors #femaleinvest #levogtænkenkelt #pengeogpower #kvindeøkonomien #budget2go #sparetips #aktier #investering #work2gether #couragedesign_svendborg #budget #skat #kvindeøkonomien #mybanker #finans #børneopsparing #iværksætterkvinder #opheliainvest #lunarway”

Pias Pengepung on Instagram: “Status!!! Vores madbudget • Jo …

Pias Pengepung on Instagram: “Status!!! Vores madbudget🥬🥐🫒🍕 • Jo jo, fedt når jeg får ros af min forbrugs app og overholder mad/husholdnings budgettet! 2300kr/mdr men 14…”

98 Likes, 32 Comments – Pias Pengepung (@piaspengepung) on Instagram: “Status!!! Vores madbudget • Jo jo, fedt når jeg får ros af min forbrugs app …

98 Likes, 32 Comments – Pias Pengepung (@piaspengepung) on Instagram: “Status!!! Vores madbudget🥬🥐🫒🍕 • Jo jo, fedt når jeg får ros af min forbrugs app og overholder…”

Pias Pengepung on Instagram: “#student2021 • Fejrer hver …

Pias Pengepung on Instagram: “#student2021 💃🏻•Fejrer hver en overstået eksamen inden huen sættes på!I dag er mundtligt matematik overstået, og det er en tid med mange følelser ikk’ sandt @annaderneke 🌼🌸Hvad temaet bliver i august? Privatøkonomi, Aktier og investering og gerne for de unge studiner der kommer i hjemmet! 😉😉📈📈••Pøj pøj derude i denne eksamens tid! 🙏••#studenter #studentlife #eksamen #eksamensangst #eksamenstid #påvej #uddannelse #flyttehjemmefra #kærlighed #mordatter #ungekvinder #studiner #huninvesterer #økonomiskfrihed #gymnasiet @sisselkruse @nannaish @katarinaholse #skabdetlivdudrømmerom #svendborg #sydfyn #eksamenslæsning”

14. jun. 2021 — 196 Likes, 34 Comments – Pias Pengepung (@piaspengepung) on Instagram: “#student2021 • Fejrer hver en overstået eksamen inden huen …

196 Likes, 34 Comments – Pias Pengepung (@piaspengepung) on Instagram: “#student2021 💃🏻•Fejrer hver en overstået eksamen inden huen sættes på!I dag er mundtligt matematik overstået, og det er en tid med mange følelser ikk’ sandt @annaderneke 🌼🌸Hvad temaet bliver i august? Privatøkonomi, Aktier og investering og gerne for de unge studiner der kommer i hjemmet! 😉😉📈📈••Pøj pøj derude i denne eksamens tid! 🙏••#studenter #studentlife #eksamen #eksamensangst #eksamenstid #påvej #uddannelse #flyttehjemmefra #kærlighed #mordatter #ungekvinder #studiner #huninvesterer #økonomiskfrihed #gymnasiet @sisselkruse @nannaish @katarinaholse #skabdetlivdudrømmerom #svendborg #sydfyn #eksamenslæsning”

Pias Pengepung (@piaspengepung) • Φωτογραφίες και βίντεο …

Pias Pengepung (@piaspengepung) • Φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram

5784 ακόλουθοι, ακολουθεί 835, 391 δημοσιεύσεις – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram από το χρήστη Pias Pengepung (@piaspengepung)

5770 ακόλουθοι, ακολουθεί 841, 392 δημοσιεύσεις – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram από το χρήστη Pias Pengepung (@piaspengepung)

Pias Pengepung on Instagram: “Har i 3 år gemt fysiske boner …

Pias Pengepung on Instagram: “Har i 3 år gemt fysiske boner.Det har radikalt ændret mit forhold til penge og forbrug ved, at lave regnskabet i ”hånden”.Mit budget2go: Mad posten. Diverse posten og bil/benzin posten. Nu Ris til egen røv! 3 måneder bagud i regnskabet!! 😳Det koster tid. Alverdens App kan afhjælpe og digitalisere mit/vores forbrug. Men jeg fortsætter med at gemme boner i den utjekkede cigarkasse ( den lugter iøvrigt stadig af cigarer)! Jeg investerer min tid i sliddet, for det er og har været det hele værd ……. ✍️⚖️…#budgetnista #budget2go #okonomi #planlægning #økonomiskuafhængig #økonomi #overblik #spiir #penge #spartips #nøisom #iværksættermor #iværksætter #madplaner #investering #selvrespekt #vedholdenhed #drømme #investeringforalle #kvindeøkonomien #overskud #familiebudget”

58 Likes, 3 Comments – Pias Pengepung (@piaspengepung) on Instagram: “Har i 3 år gemt fysiske boner. Det har radikalt ændret mit forhold til penge og …

58 Likes, 3 Comments – Pias Pengepung (@piaspengepung) on Instagram: “Har i 3 år gemt fysiske boner.Det har radikalt ændret mit forhold til penge og forbrug ved, at lave regnskabet i ”hånden”.Mit budget2go: Mad posten. Diverse posten og bil/benzin posten. Nu Ris til egen røv! 3 måneder bagud i regnskabet!! 😳Det koster tid. Alverdens App kan afhjælpe og digitalisere mit/vores forbrug. Men jeg fortsætter med at gemme boner i den utjekkede cigarkasse ( den lugter iøvrigt stadig af cigarer)! Jeg investerer min tid i sliddet, for det er og har været det hele værd ……. ✍️⚖️…#budgetnista #budget2go #okonomi #planlægning #økonomiskuafhængig #økonomi #overblik #spiir #penge #spartips #nøisom #iværksættermor #iværksætter #madplaner #investering #selvrespekt #vedholdenhed #drømme #investeringforalle #kvindeøkonomien #overskud #familiebudget”

Pias Pengepung on Instagram: “Sæt pris på Jeres hverdag og …

Pias Pengepung on Instagram: “Sæt pris på Jeres hverdag og #spar100000påetår • Når nye vinde atter blæser i min / vores privatøkonomi så fokuserer jeg især på tre…”

144 Likes, 31 Comments – Pias Pengepung (@piaspengepung) on Instagram: “Sæt pris på Jeres hverdag og #spar100000påetår • Når nye vinde atter blæser i min …

144 Likes, 31 Comments – Pias Pengepung (@piaspengepung) on Instagram: “Sæt pris på Jeres hverdag og #spar100000påetår • Når nye vinde atter blæser i min / vores…”

Keywords: pias pengepung instagram