Talte krydsord

TALTE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Du har søgt efter TALTE på 5 bogstaver og resultaterne ses nedenfor. Vi fandt 27 løsningsforslag for ordet TALTE som du kan bruge til at løse din krydsord.

Synonym for Talte – Synonymbog.com

Synonym for Talte

Ordet talte bruges som regel i midten af ​​en sætning og udtales som det staves. Det kan også bruges i mere formelle sammenhænge. Talte forekomst i krydsord.

Beskrivelse og synonymer for ordet Talte

TALTE OM – bab.la dansk-engelsk ordbog

Oversættelse for ‘talte om’ i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser.

JEG TALTE MED – bab.la dansk-engelsk ordbog – Bab.la

Oversættelse for ‘jeg talte med’ i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser.

håndlæser — Den Danske Ordbog – Ordnet

Hun tog med for sjov, siger hun, for hun tror egentlig ikke på den slags. Alligevel var hun skuffet, da håndlæseren “kun talte om kedelige ting”.

Synonymer for TÅLTE – Krydsord

Synonymer for TÅLTE

Liste over synonymer til det ord TÅLTE og 25 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Ord med T – Få inspiration til dine krydsord her – ALT.dk

3. maj 2022 — Mangler du et ord med T? Klik ind, og få hjælp til dit krydsord her. … taler; Talha; Talia; Talib; Talin; talje; Talli; talon; talte …

Mangler du et ord med T? Klik ind, og få hjælp til dit krydsord her. På ALT.dk har vi samlet en ordliste, så du kan finde dén løsning, du mangler.

Mål&Mæle·3 – Mål og Mæle

Krydsord er en leg med sproget, og krydsordene … talte verden, og man beskriver hvilken … Krydsord har deres eget sproglige univers.

Krydsord lærer os, hvordan hjernen fungerer – Videnskab.dk

Krydsord lærer os, hvordan hjernen fungerer

21. dec. 2013 — Krydsord kan i år fejre 100 års jubilæum. … Men da det skrevne sprog blot er en gengivelse af det talte ord, regner Raymond S. Nickerson …

Irritationen og glæden ved at løse en kryds og tværs kan give os stor viden om hjernen. Krydsord kan i år fejre 100 års jubilæum.

I halvandet år talte ingen med 16-årige Kætty: – Det ville være …

I halvandet år talte ingen med 16-årige Kætty: – Det ville være svært for mig at blive i en dansk folkeskole | Nordjyske.dk

23. feb. 2020 — 16-årige Kætty fortæller om livet som grønlandsk teenager i Danmark – og om den lærer som ændrede hele hendes liv.

16-årige Kætty fortæller om livet som grønlandsk teenager i Danmark – og om den lærer som ændrede hele hendes liv

Keywords: talte krydsord