Et hjem med liv

Et hjem liver altid lidt mere op, når der er liv til stede. Det kan være legende børn, et kollektiv med god aktivitet eller liv som i levende, grønne, smukke planter. Uanset hvad, så giver det noget ekstra luft til en bolig, som kan være rigtig godt.

 

Til dem uden grønne fingre

Satser man på livligheden fra vores grønne venner, så kan man godt gå hen og blive helt overvældet over tanken om den pasning, som også følger med. Men der findes nemme planter, som ikke kræver konstant vanding og det perfekte lysspot i stuen. Nogle planter kan sagtens tåle, og tager ikke skade af, at blive glemt i ny og næ, samt stå i den del af hjemmet, hvor der lige er plads. Det vigtigste er, at du har lyst til at dele hjemmet med de grønne planter, at der er lidt lys og vand en gang imellem, og så burde det kunne lade sig gøre. Der er heldigvis masser af planter med forskellige behov, så det er muligt at finde en passende én med krav, selv dem uden grønne fingre kan være med på. Planter kan være med til at friske et hjem op og den grønne friske farve kan tydeligt mærkes. 

Skal du finde de rette planter til hjemmet, så overvej gerne inden, hvor de kan stå. For hvis du vælger en stor smuk gulvplante, så skal den helst også kunne stå et godt sted, hvor den kommer til sin ret og kan lade de grønne blade strutte.