Penge sparet, er penge tjent

Der er intet som at skrue låget af en frisk Harboe sodavand. Lyden af brusen, som knitrer og lokker til en slurk – måske du skal have et sugerør i den, så du passer på dine tænder? Hvad enten du er til blå, grøn, rød eller orange sodavand, så kan du få dem alle sammen fra Harboe sodavand. Og du kan tilmed køre en tur over grænsen, så får du dem nenlig til en pris, som langt de færreste danske supermarkeder kan matche.

En hyggelig tur over grænsen

Rigtig mange danskere benytter faktisk muligheden for at køre en tur sydpå over den dansk-tyske grænse og handle deres dagligvarer til en lavere pris. Der er nemlig mange penge at spare, når du handler over grænsen, hvad enten du skal købe smør til julesmåkagerne, mælk til havregrynene eller en masse lækre Harboe sodavand. Det er helt oplagt at gøre en tur ud af det. Du kan jo høre om din bedste veninde eller dine børn vil med, og så kan I ellers pakke bilen med hyggelige tæpper, skrue op for radioen og nyde turen ned af den danske motorvej. Og glæden bliver større, når du ser alle dine besparelser, efter at have shoppet amok i alt fra chokolade til Harboe sodavand.

Du må gerne forkæle dig selv

Nu skal du ikke begynde at fundere over, hvor du skal sætte grænsen for, hvad du må købe. Det er nemlig tid til forkælelse og hygge, og det er rart at have noget lækkert at byde sine gæster på, når de kommer på julebesøg. Tank derfor dit forsyningsselskab godt op med alt fra slik til Harboe sodavand, så der altid er noget lækkert, som I kan dele til et spil pakkespil, eller når I ser en god julefilm. Så find din kuglepen og din notesblok frem og gå i gang med en god huskeseddel.