Sådan vælger du de rigtige smykker til sommeroutfitet

Når sommeren banker på døren, skal man som regel finde nogle attraktive smykker, som kan fuldende ens sommeroutfit. Men hvordan vælger man de rigtige smykker til sit outfit? Først og fremmest er det vigtigt at have en idé om, hvilken stil man gerne vil gå efter med sit look. Skal det være et mere feminint udtryk med Samie smykker, perler og ædelsten? Eller måske et mere råt udtryk med guldringe og kæder? Derudover bør man også overveje farverne – skal det være diskrete farver som guld og sølv eller måske mere friske farver som grøn og lilla?

Kend din personlige sommerstil

Det er vigtigt at kende ens egen personlige stil, når man skal vælge smykker. Hvis man har en mere afslappet stil, så kan man overveje et par øreringe med et mere afslappet look – måske i form af Samie smykker eller perlesmykker. Til en mere elegant stil kan man overveje et par øreringe med diamanter eller andre fine sten. Man kan også overveje halskæder og armbånd. For eksempel, hvis man har en boheme-inspireret stil, så kan det være man skal prøve med en længere guldhalskæde. Eller hvis man har en mere moderne stil, så kan man overveje et minimalistisk armbånd i enten guld eller sølv.

Tag højde for dine sommerplaner

Når man skal vælge ens smykker til ens sommeroutfit, er det vigtigt at tage højde for ens sommerplaner. Hvis man planlægger at tilbringe meget tid på stranden eller i poolen, så er det bedst at undgå smykker der kan ruste eller blive ødelagte af saltvand og klor. Og hvis man planlægger en ferie til et varmt land, så vil det højst sandsynligt betyde en masse solbadning – her anbefales det dog stadigvæk at undgå guldsmykker, da de let kan misfarves af solens stråler. I stedet kan man overveje sølvsmykker eller endda plastik-smykker, som begge har den fordel at de ikke misfarves af solen.

Sommerenstrends indenfor smykker

Nogle af de mest populære trends i år er store statement-smykker med klare farver og geometriske former. Disse kan bruges til at give et mere moderne udtryk til ens outfit. Derudover er der også tendenser mod mere minimalistiske designs som Samie smykker med enkelhed som det vigtigste element. Dette giver et mere stilrent look, som passer godt sammen med andre accessories som tasker eller sko. Endelig er der også tendenser mod flettede smykker lavet af naturmaterialer som fx perler eller tråd – disse kan bruges til at give et boheme-look til ens outfit.

Ved at vælge de rigtige smykker til ens sommeroutfit kan man skabe det helt perfekt look og fuldende det med det lille ekstra lækre touch – smykker!